Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: call of duty vanguard . #928
  admin
  Sleutelbeheerder

  (Pocket-lint) – Er zijn bepaalde armaturen waarop u kunt vertrouwen in de spelkalender, en een reguliere Call of Duty-release is absoluut een van de meest voorspelbare.

  Call of Duty Vanguard-preview: een frisse kijk op een vertrouwde omgeving?
  Het is een serie die al eeuwenlang ongeveer een game per jaar uitbrengt, en we weten nu heel veel over de volgende in de serie – Call of Duty: Vanguard – die gebeurtenissen terugvoert naar de Tweede Wereldoorlog.

  Geruchten en details circuleren ook nog steeds, waardoor we wat stukjes informatie krijgen die Activision nog moet onthullen, en dit is de plek waar we alles zullen verzamelen wat er te weten valt over Vanguard.

  Lees verder om alles te weten te komen wat er tot nu toe te weten is.

  eekhoorn_widget_5860300

  Call of Duty Vanguard releasedatum
  Zoals eerder besproken, werken Call of Duty-games meestal niet aan bijzonder flexibele release-timings – je kunt over het algemeen verwachten dat er elk jaar een in de herfst uitkomt, en 2021 zal op dat vlak niet anders zijn.

  De belangrijkste ontwikkelaar van Vanguard is Sledgehammer Games, die eerder Call of Duty: Advanced Warfare en World War II heeft gemaakt, beide relatief solide inzendingen in de serie, en ze hebben er al een tijdje aan gewerkt.

  De releasedatum van de game werd onthuld als onderdeel van een Warzone-live-evenement in augustus en is als volgt: 5 november 2021 .

  Call of Duty Vanguard-platforms
  Als het op platforms aankomt, hebben we opnieuw volledige bevestiging gekregen van waar je Vanguard op kunt spelen. De game komt uit voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc.

  Consoles van de volgende generatie naderen hun eerste verjaardag wanneer de game uitkomt, dus je kunt verwachten dat ze de vlag zullen voeren voor meer grafisch intensieve en soepele gameplay, hoewel elke console zich richt op 60 frames per seconde.

  Er is ook bevestigd dat de game platformonafhankelijk en generatieoverschrijdend zal zijn, net zoals Cold War-aanbiedingen. Of een extra jaar in de oven de volgende COD zijn graphics verder kan brengen dan de Koude Oorlog, valt natuurlijk nog te bezien, maar we hopen op 4K-actie en raytracing om ervoor te zorgen dat alles er op zijn best uitziet.

  Call of Duty Vanguard alfa- en bètatests
  Voorafgaand aan de release van de game zijn er meerdere breed gepubliceerde tests geweest om gamers een paar kaarten en modi van de pre-launch van Vanguard in handen te geven.

  Deze omvatten alfa- en bètatests, en we behoorden tot de massa die beide fasen uitprobeerde. De tests lieten ons een aantal nieuwe kaarten zien en een reeks wapens uitproberen, en we waren behoorlijk onder de indruk van hoe de dingen vorm krijgen.

  Dat is het echter tot de lancering – er zijn geen tests meer in de kalender en Sledgehammer Games werkt aan het implementeren van de voordelen die het heeft gekregen van de vele, vele uren speeltijd die zijn verzameld.

  Top PS4-games 2021: beste PlayStation 4- en PS4 Pro-games die elke gamer moet hebben
  Door Rik Henderson · 17 April 2021
  We hebben een lijst samengesteld met games die de moeite waard zijn om aan je bibliotheek toe te voegen, en er zijn ook veel koopjes.

  Call of Duty Vanguard-gameplay
  Hier zijn dingen misschien wat moeilijker te voorspellen dan je zou denken – hoewel er een paar dingen zijn waar we zeker van kunnen zijn als het gaat om een COD-game, zijn er nog steeds enkele echte variabelen.

  Waar we op kunnen vertrouwen, is dat het een first-person shooter zal zijn met een snelle time-to-kill en zenuwachtige gameplay en dat het zal komen met een relatief korte maar bombastische campagne, naast een stevige multiplayer-component.

  We weten dat het singleplayer-verhaal een groep soldaten volgt op verschillende fronten van de Tweede Wereldoorlog, waarbij de geboorte van speciale eenheden in kaart wordt gebracht, terwijl multiplayer wordt gelanceerd met 20 kaarten, een van de grootste porties ooit locaties voor een COD-game bij de lancering. Je kunt de eerste demo bekijken die boven deze sectie is ingesloten, en laat het speelbare personage Polina zien in de oorlog in de chaos van Stalingrad.

  Er komen ook enkele nieuwe innovaties naar Vanguard, voortbouwend op systemen die in 2019 voor Modern Warfare zijn geïntroduceerd, waarvan sommige in de tot nu toe getoonde beelden. Het monteren van wapens wordt bijvoorbeeld ingewikkelder, met blind vuur en gemonteerde bewegingen die naar het feest komen, en er is ook een heleboel klimmen van wat we hebben gezien.

  Met een vernietigbare dekking kun je het slagveld meer veranderen dan in enig ander COD-spel, terwijl je met een volledig Gunsmith-systeem je wapens opnieuw kunt aanpassen tot een bijna obsessieve mate van detail.

  Er is een nieuwe multiplayer-modus genaamd Champion Hill die klinkt als een kleinschalige battle royale en er heel leuk uitziet, en we zouden wat nieuwe en terugkerende stukjes uitrusting en wapens verwachten om alles uit te werken.

  We hebben veel van deze modus gespeeld tijdens de eerste Alpha-test en het is inderdaad veel dichter bij Modern Warfare dan Cold War, zoals het hoort bij de gedeelde engine tussen de games. Terugslag was uitdagender vanwege verouderde wapens, en er waren genoeg bugs die moesten worden gladgestreken — maar daar zijn deze tests voor, dus we zijn verheugd om te zien hoe het vorm krijgt.

  De multiplayer-onthullingsstream van de game werd begin september gehouden en heeft heel veel interessante weetjes over hoe sommige van de nieuwe mechanica van de game daadwerkelijk in actie zullen werken, dus zorg ervoor dat je het hele ding bekijkt als je bijzonder geïnteresseerd bent – het is ingesloten bovenstaand.

  COD Vanguard verhaal en titel
  De officiële aankondigingstrailer van Activision bevestigt dat pre-onthullende beeldlekken die duiden op een WWII-setting inderdaad juist waren. En hoewel die korte clip niet helemaal gelijk was met informatie (het was tenslotte maar een teaser), bevestigde het wel een paar dingen die latere trailers concreet hebben gemaakt.

  Vanguard zal zich concentreren op vier locaties die in de trailer verschijnen. Soldaten zullen vechten op de belangrijkste slagvelden van de oorlog aan het oostfront, het westfront, de Stille Oceaan en Noord-Afrika.

  Naast deze campagne, die de hele wereld zou moeten beslaan en diverse beelden belooft, zal er ook een volledige voortzetting zijn van de zombies-modus, ontwikkeld door Treyarch in samenwerking met Sledgehammer, wat een vrij interessante ontwikkeling is.

  Dit is de eerste keer dat we dit soort samenwerking tussen studios op één release hebben gehad, waarbij Treyarch zijn erfenis op Zombies from Cold War direct voortzet – hoewel we terug zullen zijn in de Tweede Wereldoorlog waar het allemaal begon.

  De onthullingstrailer hierboven laat het eruit zien als een goede tijd om kaarten te hoppen, dus we kijken er naar uit om onze tanden erin te zetten.

  Voor volledige details van wat je kunt doen na de lancering van de game, bekijk deze Call of Duty-blogpost — het heeft een beetje een routekaart na de lancering, wat bevestigt dat Shipment terugkeert naar de kaart rotatie bijvoorbeeld.

  Call of Duty Vanguard-integratie met Warzone
  Sinds Vanguard werd onthuld in Warzone, is het altijd duidelijk geweest dat de Battle Royale een belangrijk onderdeel zal zijn van de strategie van Activision voor de toekomstige serie. Dat wordt bevestigd door het feit dat Warzone een enorme nieuwe hoeveelheid content zal krijgen wanneer de game uitkomt.

  Er komt eindelijk een compleet nieuwe kaart, evenals het belangrijkste nieuws over een anti-cheat-software voor pc-spelers genaamd Ricochet, om de stroom van hackers te helpen bestrijden die de game de afgelopen maanden op sommige platforms heeft overspoeld.

  Na het onthullingsevenement voor meerdere spelers weten we nu dat de nieuwe kaart, genaamd Caldera, zich in de Stille Oceaan zal afspelen en, gezien de glimp die we hebben gezien, ziet het er absoluut prachtig uit, vooral in vergelijking met de ietwat saaie omgeving van Verdansk die we ben al zo lang aan het vernietigen.

  Warzone krijgt ook een enorm scala aan nieuwe wapens, met als thema Vanguard, maar verliest geen van de wapens of skins die spelers tot nu toe hebben verdiend of gekocht — het wordt een echt smorgasbord aan inhoud.

  Of dit betekent dat Warzone daadwerkelijk weer terug in de tijd reist, of dat we gewoon in een moderne setting op een oud slagveld zullen spelen, de tijd zal het leren – voorlopig hebben we alleen de omgeving gezien van een uitgezoomd perspectief.

  Geschreven door Max Freeman-Mills. Oorspronkelijk gepubliceerd op 11 januari 2021.

  In reactie op: call of duty vanguard . #913
  admin
  Sleutelbeheerder

  Includes:

  -Early Access to Open Beta-

  This product grants early access ONLY to the game’s open beta phase. The beta schedule is to be announced. Beta availability is subject to change at any time upon the developer’s decision.

  •Early Access Starts: Sept 22nd
  Release datum:
  22 september 2021
  Developer:
  DICE
  Publisher:
  Electronic Arts

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)